9.2 C
Uzhhorod
Четвер, 9 Травня, 2024

Закарпатська митниця запрошує молодих спеціалістів до оновлення кадрового потенціалу

Ви є випускником або студентом останніх курсів вищого навчального закладу? Прагнете зробити вагомий внесок у державний сектор та маєте амбіції захищати митні інтереси держави? Тоді ця можливість для вас!

Закарпатська митниця, у рамках своєї постійної ініціативи з кадрового оновлення та розвитку, вишукує амбітну та мотивовану молодь. Ми прагнемо створити найкращі умови для розвитку нового покоління спеціалістів, здатних вносити зміни та підтримувати високі стандарти роботи в нашій організації.

Хочете приєднатися до нашої команди? Надішліть на електронну пошту zak.personal@customs.gov.ua лист із темою «Робота в митниці», долучивши до нього всі необхідні документи. Докладніше про вимоги до кандидатів та перелік необхідних документів ви можете знайти за посиланням: https://zk.customs.gov.ua/pratsa_v_mytnyci.

Ми з нетерпінням чекаємо на заявки від розумних, амбітних та відповідальних молодих спеціалістів, готових до викликів та бажаючих зростати в професійному плані. Долучайтесь до нас і станьте частиною команди, що формує майбутнє митної служби!

Йдеться в повідомленні прес-служби Закарпатської митниці.

СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

ВІДПОВІСТИ

Введіть свій коментар!
Введіть своє ім'я

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Transcarpathia.News