18 C
Uzhhorod
Субота, 27 Квітня, 2024

Голова Закарпатської ОДА Віктор Микита зустрівся з керівником Угорської екуменічної служби допомоги в Україні

Віктор Микита, голова Закарпатської ОДА, мав честь зустріти у стінах адміністрації Ласла Легела, керівника Угорської екуменічної служби допомоги в Україні, якого він назвав справжнім другом Закарпаття. Ця організація, на чолі з паном Легел, зарекомендувала себе як одна з найбільш ефективних благодійних ініціатив в умовах широкомасштабної війни.

Проєкти, що вже були реалізовані за підтримки Угорської екуменічної служби допомоги, охоплюють широкий спектр діяльності – від підтримки внутрішньо переміщених осіб, матерів та дітей, що постраждали внаслідок війни, до посилення медичних центрів, та інших ініціатив не тільки на Закарпатті, але й по всій країні.

За словами Віктора Микити, угорські партнери завжди відгукуються на прохання допомоги, що стало критично важливим у перші місяці війни та продовжує бути таким і зараз.

Під час зустрічі було обговорено декілька нових проєктів для дітей з прифронтових зон, які можуть бути реалізовані на Закарпатті.

Віктор Микита висловив подяку Ласлу Легелу за його ініціативність та самовідданість, а також уряду Угорщини за увагу до потреб українців у цей непростий час.

На знак вдячності Ласло Легелу було вручено спеціальну подяку від команди Палати регіонів Конгресу місцевих та регіональних влад.

СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

ВІДПОВІСТИ

Введіть свій коментар!
Введіть своє ім'я

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Transcarpathia.News