11.4 C
Uzhhorod
Неділя, 19 Травня, 2024

При виконанні бойового завдання загинули закарпатець підполковник Олександр Ровенчук

З глибоким сумом повідомляємо про трагічну загибель підполковника Олександра Ровенчука, мужнього офіцера родом із Закарпаття, який віддав своє життя під час виконання бойового завдання.

Олександр Ровенчук – справжній герой, бойовий офіцер, який пройшов пекло війни на Бахмутському, Часовоярському та інших гарячих напрямках. Він був не просто офіцером, а справжнім Прикордонником з великої літери, який здобув повагу та шану своїх командирів та підлеглих.

Всі, хто мав честь служити з ним пліч-о-пліч, згадують Олександра як щирого, ввічливого та чуйного чоловіка, який завжди був готовий прийти на допомогу. Він з повагою ставився до кожного, незалежно від звання, звертаючись до всіх на “Ви”.

Для Олександра найголовнішим у житті була його родина. Зараз його дружина та двоє синів втратили коханого чоловіка та турботливого батька.

Смерть Олександра Ровенчука – це непоправна втрата для України. Він був взірцем для наслідування для інших військовослужбовців та справжнім патріотом, який віддав своє життя за свою Батьківщину.

Вічна пам’ять Герою!

СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

ВІДПОВІСТИ

Введіть свій коментар!
Введіть своє ім'я

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Transcarpathia.News