16.4 C
Uzhhorod
Субота, 18 Травня, 2024

П’яному водію, що скоїв наїзд на людину, не вдалося уникнути покарання.

Поліціїянти Мукачівщини затримали водія автомобіля «Infinfti», який здійснив наїзд на чоловіка.Це сталося вчора, 17 липня, близько 17:30. Працівники поліції отримали повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селі Страбичово, що на Мукачівщині.

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що 36-річний місцевий мешканець, водій автомобіля «Infinfti», рухаючись вулицею Центральною, не впорався з керуванням –  і здійснив наїзд на чоловіка.

 Потерпілим є 23-річний житель міста Чоп, який знаходився біля свого автомобіля «Volkswagen B6», що був припаркований на узбіччі.  Із важкими травмами чоловіка госпіталізували.

Водія автомобіля «Infinfti» освідчили: алкотест показав результат 1,26 проміле алкоголю в крові. 36-річного чоловіка затримано в порядку статті 208 КПК України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Автомобіль вилучили на арештмайданчик Мукачівського районного управління поліції.

Усі обставини та причини ДТП слідчі  з’ясують у рамках кримінального провадження, розпочатого за частиною 2 статті 286-1 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння)

СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

ВІДПОВІСТИ

Введіть свій коментар!
Введіть своє ім'я

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Transcarpathia.News