16.4 C
Uzhhorod
Субота, 18 Травня, 2024

Продукція закарпатських заводів автокомплектуючих цінується на міжнародному ринку.

У десятці найпотужніших підприємств, що випускають комплектуючі для таких автомобільних брендів як Ferrari, Porsche, Land Rover, Mercedes і Volkswagen – 2 із Закарпаття. Не дивно – географічне розташування області сприяє сприятливому інвестиційному клімату.

Маємо привід для гордості : в Закарпатті створюють автокомпоненти, що використовуються в найіменитих автомобілях.

Мукачівський завод “Точприлад” виготовляє динаміки, якими користуються у автокомпаніях Land Rover та BMW. Тобто уся музика, яка звучить із цих автомобілів відтворюється через динаміки, які зібрали у Мукачеві.

А от у Виноградові компанія “W.E.T. Automotive Systems AG” відома протягом багатьох років, як компетентний партнер у сфері розробки і виробництва гнучких плоских нагрівальних елементів для підігріву автомобільних сидінь для таких провідних виробників автомобілів, як “Daimler Chrysler”, “BMW”, “Audi”, “VW”, “Jaguar”, “Ferrari”, “Toyota”, “General Motors”, “Ford”, “Suzuki”, “Subaru” і “Mitsubishi”. Дочірні підприємства “W.E.T.” є у різних країнах світу, зокрема в Канаді, Мексиці, Китаї та Угорщині.Інвестиції німців перетворили корпуси Виноградівського промислового комбінату, який десять років стояв порожнім, в сучасний завод європейського типу. Всього з 2005 року WET Automotive Systems інвестувала в закарпатське підприємство понад 10 млн євро.

СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

ВІДПОВІСТИ

Введіть свій коментар!
Введіть своє ім'я

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Transcarpathia.News