20.3 C
Uzhhorod
Четвер, 9 Травня, 2024

Не домовилися в Закарпатській обласній раді знову очікується переворот – Петров піде у відставку?

Минулого тижня в угорському місті Кішварда за участі представників закарпатської облради, пройшло святкуванні 5-ї річниці від часу створення Європейського об’єднання територіального співробітництва ТИСА. Участь у заході прийняв голова угорської політичної партії КМКС Василь Брезович та голова Закарпатської обласної ради Олексій Петров.

«Був радий зустрічі з Василем Брензовичем, який через певні політичні обставини не може повернутися додому на Закарпаття. Сподіваюся, це безглузде непорозуміння буде виправлене найближчим часом» – прокоментував цю зустріч депутат обради від партії «Рідне Закарпаття» Володимир Чубірко.

За неофіційною інформацією голова КМКС не подав голові облради навіть руки та ігнорував його з опублікованих фото учасників заходу Олексія Петрова ніде не видно.

Нагадаємо, що ультиматум КМКС провладній партії Слуга народу, стосовно закриття всіх Кримінальних справ стосовно угорської громади та її керівника – закінчується.

 Більш ймовірно, що Слуги народу не зможуть виконати умови коаліційної угоди, відповідно розвал більшості не минущий, як неминуча відставка голови обласної ради Олексія Петрова, якого вважають в колах політичної еліти Закарпаття – «чужим» та ще й зрадником.

СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

ВІДПОВІСТИ

Введіть свій коментар!
Введіть своє ім'я

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Transcarpathia.News