11.1 C
Uzhhorod
Середа, 8 Травня, 2024

Житель Хмельницька за допомогою підроблено паспорту громадянина Італії намагаюся виїхати з України  

Берегівський районний суд Закарпатської області, розглянув у відкритому засіданні справу щодо громадянина України, зареєстровану в Єдиному реєстрі досудових розслідувань. Звинувачення стосувалося виготовлення підробленого паспорту громадянина Італії з метою перетину державного кордону під час дії воєнного стану, що порушує встановлені законом обмеження.

Обвинувачений намагався виїхати з України через міжнародний пункт пропуску через державний кордон України «Лужанка», що розташований за адресою вул. Дружби Народів, 108 в селі Астей Берегівського району Закарпатської області.

Обвинувачений, маючи неповну вищу освіту та не будучи одруженим, діяв умисно, реалізуючи свій злочинний умисел через мобільний месенджер, домовившись про виготовлення підробленого документу. Підроблений паспорт, який був отриманий обвинуваченим, використовувався ним під час спроби перетину державного кордону.

Суд призначив обвинуваченому штраф у розмірі 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 8 500 гривень, за вчинення кримінального проступку, передбаченого ч. 5 ст. 27 – ч. 1 ст. 358 КК України. Крім того, за ч. 4 ст. 358 КК України було призначено штраф у розмірі 40 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 680 гривень. Однак, застосовуючи положення ч. 1 ст. 70 КК України про поглинання менш суворого покарання більш суворим, суд встановив остаточне покарання у виді штрафу в розмірі 8 500 гривень. Окрім цього, з обвинуваченого стягнуто витрати на проведення експертизи в розмірі 13 252 грн. 40 коп. на користь держави.

СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

ВІДПОВІСТИ

Введіть свій коментар!
Введіть своє ім'я

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Transcarpathia.News