16.4 C
Uzhhorod
П’ятниця, 17 Травня, 2024

Закарпатським політикам не варто йти на поводу Балоги – Закарпаття від цього тільки втратить

Останнім часом не дивлячись на досить складну економічну ситуацію в Україні та війну на Сході в Закарпатті, йдуть суттєві позитивні перетворення. Дивімось «правді в очі», закарпатці почали їздити по капітально відремонтованим дорогам, що дає великий поштовх туризму, від чого збільшується кількість робочих місць та заробітків простих людей. Може хтось пригадати скільки доріг, було відремонтовано за часів «царювання» сімейства Балог? Практично нуль! Може пригадаєте, як Балога, «травив» своїх журналістів на початок ремонту дороги «Сільце – Мукачеве», забули? Правді бути, крім доріг почали ремонтуватися – дитячі садочки, школи, амбулаторії та лікарні.

Зрозуміло, що виборці скажуть, що то будується за гроші платників податків, а раніше де були ті гроші? Можливо вони йшли на супермаркети: «Барва», «Silverland Grand», сотні мільйонів доларів під «матрацами» родини та «хатинки» в Синяку? Де раніше та зараз Віктор Балога, приймає охочих помити йому спинку – чим «заробити» державну посаду.

Політична криза, яку зараз спровокували саме Балоги в обласній раді вийшовши з пропозиціями реформувати медичні заклади та освіту може суттєво вдарити по подальшому розвитку Закарпаття.

Треба розуміти, що українська політика та розподіл бюджету держави побудований на особистих відносинах політиків – зробивши «факю» Офісу Президента та Парламенту, можна отримати його назад.

Олексій Петров та Микола Тищенко не «ангели», а політики зі своїми інтересами та амбіціями, але вигравши «війну» за обласну раду, яка не має грошей на власні потреби ми втратимо ОДА, Олексія Петрова, знову пересадять туди, або дадуть нового політичного «туриста», який може виявитися, ще гірше Олексія Петрова!

Закарпатським політикам не варто вірити Вікторі Балозі, він ніколи нічого не робив просто так і робити не буде – без власних інтересів! Був інтерес дружити з Миколою Тищенко він його використовував (мукачівський аеропорт) розваливши стару обласну коаліцію – нема інтересу йди ти Миколо під «три чорти».

Так буде з іншими політиками, які зараз підуть на поводу Балог! Їх використають та спустять  по Латориці …. як вже не одного спустили не хочу називати прізвища.

Що до обласної ради там потрібна більшість саме патріотів Закарпаття і якщо треба піти на поступки «Слугам народу», які чисто для політичної картинки хочуть показати, що Закарпаття «їх»  і область від того виграє на них треба йти!

Щоб не бути голослівним пропонує відео з виборчого округу Віктора Балоги, що про його «роботу» говорить проста жителька:

Ще цікаво, в мережі з’явилося «свіже» фото Віктора Балоги на якому він просто «сміється» з усіх ніби говорячи: «Я тут знову «газда» Закарпаття, а Ви ло..».

Микола Староста.

СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

ВІДПОВІСТИ

Введіть свій коментар!
Введіть своє ім'я

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Transcarpathia.News