9.2 C
Uzhhorod
П’ятниця, 17 Травня, 2024

Закарпатець, щоб не підписувати повістку погрожував поліції шаблею

Минулого року в місті Рахів на вулиці Кармелюка, стався конфлікт між місцевими жителями та поліцією, яка мала намір разом з працівниками військкомату вручити повістку одному із проживаючих там громадян.

Поліцейські встановили місце знаходження військовозобов’язаного, який ховався в одній із кімнат квартири власниця,якої стверджувала, що його там немає. Зрозумівши, що його викрили разом з братом вони «закатали» скандал з поліцією. В ході якого однин із братів вихопив шаблю та став погрожувати поліції. Поліцейські, які викликали підмогу заарештували обох братів, з часом одного випустили, а іншого суд випустив під заставу.

Наразі Рахівський районний суд встановив всі обставини конфлікту, а шабля виявилася сувенірною та не була холодною зброєю.

  Суд постановив підсудного визнати винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.345 КК України та призначити покарання у виді 1 року 6 місяців обмеження волі. На підставі ст.75 КК України від відбування покарання звільнити з випробуванням з іспитовим строком 2 роки.

СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

ВІДПОВІСТИ

Введіть свій коментар!
Введіть своє ім'я

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Transcarpathia.News