11.1 C
Uzhhorod
Середа, 8 Травня, 2024

Угорська Екуменічна служба допомоги будує черговий Дім матері та дитини в Берегові

15 березня 2024 року, Берегове, Закарпатська область – Угорська Екуменічна служба допомоги (УЕСД) розпочала будівництво нового Діму матері та дитини в місті Берегові на Закарпатті. Цей проект стане черговим кроком у наданні допомоги та підтримки сім’ям, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Дім матері та дитини – це тимчасовий притулок для вагітних жінок, матерів з маленькими дітьми, а також сімей, які втратили житло або зазнали домашнього насильства. У таких центрах люди отримують їжу, одяг, медичну допомогу, психосоціальну підтримку та допомогу в працевлаштуванні.

Новий Дім матері та дитини в Берегові буде розрахований на 50 осіб. Він буде обладнаний сучасними меблями та побутовою технікою, а також матиме кімнати для відпочинку, ігрові кімнати для дітей, навчальні класи та медичний пункт.

За словами представників УЕСД, будівництво нового Діму матері та дитини в Берегові є надзвичайно важливим проектом, адже він допоможе багатьом сім’ям, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Фінансування будівництва здійснюється за рахунок коштів УЕСД, а також благодійних внесків від приватних осіб та організацій.

Очікується, що будівництво нового Діму матері та дитини буде завершено до кінця 2024 року.

Цей проект є свідченням того, що УЕСД щиро піклується про благополуччя людей і прагне зробити все можливе, щоб допомогти тим, хто цього потребує.

СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

ВІДПОВІСТИ

Введіть свій коментар!
Введіть своє ім'я

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Transcarpathia.News