9.2 C
Uzhhorod
П’ятниця, 17 Травня, 2024

Петров з посади Голови Закарпатської облради йти не хоче – тому намагається розколоти опозиційні йому фракції

Схоже, що Олексій Петров з посади Голови Закарпатської облради йти не хоче – тому намагається також розколоти опозиційні йому фракції.

«Спалили» спроби їх розколоти журналісти «Суспільного», які ймовірно випадково зустріли в приймальній депутатів від фракції «БЮТ» Олександра Каменяша та «ЄС» Дениса Мана. Цікаво, що ці депутати у своїх фракціях грають другорядні ролі ,але ймовірно Олексій Петрова має на них «компромат», або хоче їх чимось «купити».

Перед цим інтерв’ю у Вашому кабінеті відбулась зустріч з депутатами облради — Олександром Кеменяшем від”Батьківщини” та Денисом Маном від “Європейської Солідарності”. Про що ви спілкувалися? Вони ж по суті в опозиції – задав питання журналіст «Суспільного».

— Ми спілкувалися, це була нормальна розмова, нормальний діалог. Я думаю, що він має бути. Не можна віддати на поталу сесійній залі, в якій є криза, доленосні питання області. Тому я дуже вдячний депутатам, що ми формуємо діалог. В нас на порядку денному два питання: політичне й юридичне. Юридичне — це та пастка, куди вони зайшли, через незаконні дії організовані депутатом Володимиром Чубірком. Політичне, що ми все одно маємо прийняти рішення щодо президії, створення дієвої коаліції, яка буде приймати рішення напередодні опалювального сезону, прийняття бюджету.

Зрозуміло, що Олексію Петрову, зараз не до опалювального сезону та бюджету, а як втриматися у кріслі інакше все у нього  йде «трам – тарарам».  Все ж як  свого «Слуги народу» його десь і так пристроять …. Тому і молиться на Миколу Тищенко, як Господа.

СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

ВІДПОВІСТИ

Введіть свій коментар!
Введіть своє ім'я

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Transcarpathia.News