9.2 C
Uzhhorod
П’ятниця, 17 Травня, 2024

Хто такий Віктор Микита та що чекати від нього на посаді голови Закарпатської ОДА?

Вчорашній Указ Президента України Володимира Зеленського про призначення Віктора Микиту головою Закарпатської ОДА, привів деяких політиків у «ступор». Багато хто чекав іншого розвитку подій, чомусь головну «скрипку» в призначенні приписували Миколі Тищенко, який у це крісло «посадить» свою людину, але політика це інтереси, а не шоу. За звичай шоу замовляють політики, а не шоумени політиків.

На засіданні Кабінету Міністрів, який узгоджував призначення Віктор Микита, він накреслив три свої завдання це «Велике будівництво», боротьба з ковідом та економічний розвиток на основі розвитку туризму через те, що вважає Закарпаття маленькою Швейцарією. Також він зазначив, що є уродженцем Закарпаття та проблеми області він знає. Що знає Віктор Микита багато навіть більше, як будь-хто сумніву нема.

Які ще завдання він отримав від Офісу Президента та Володимира Зеленського, ніхто крім нього не знає, як ніхто не розуміє звідки «взявся» Віктор Микита хто його на цю посаду лобіював. Ходять різні чутки від Баканова до Гайдая, але в цьому «списку» нема куратора області Миколи Тищенка. Що якщо правда кардинально може змінити ще вчорашню політичну ситуацію в області.

Факт той, що ні одна людина сама не зможе нічого зробити потрібна команда, яка буде виконувати ті завдання. Також хоче Віктор Микита або ні йому прийдеться знайти порозуміння з місцевою політичною елітою, приклад Олексія Петрова показав, що політичні шахи тут грають в трьох.

Що ж чекаємо 100 традиційних днів керівництва нового губернатора та побачимо, що він змінить на краще в Закарпатті чи зможе він увійти в історію краю, як людина, якій не будуть плювати в спину.

Микола Жалива.

СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

ВІДПОВІСТИ

Введіть свій коментар!
Введіть своє ім'я

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Transcarpathia.News