14.2 C
Uzhhorod
Субота, 4 Травня, 2024

Windrose призупинить польоти в Ужгород

Windrose («Роза Вітрів») з 9 листопада призупинить польоти в Ужгород. Польоти припиняються через можливі проблеми з польотами в зимовий час – повідомила avianews.com PR-менеджер авіакомпанії Ірина Левенко.

Польоти припиняються через можливі проблеми з польотами в зимовий час.

«Windrose провела комплексний аудит аеропортів Ужгород  надала рекомендації керівництву для покращення технічних факторів, що впливають на виконання рейсів у зимовий період. Як тільки усі зауваження усунуть, ми відновимо рейси», – пояснила представник Windrose.

В авіакомпанії не уточнили, про які фактори йдеться. Це може стосуватися як роботи аеронавігаційної та світлосигнальної систем, так і техніки, яка потрібна для обробки та прибирання смуги.

Нагадаємо, що Микола Тищенко недавно заявляв : «Готуємося до осінньо-зимового сезону. У зв’язку з чим змінили графік польотів із Ужгорода до Києва і у зворотньому напрямку. Тепер він став більш комфортним для закарпатців ☝🏼 Дні перельотів залишилися без змін, а ось години стали набагато зручнішими. Тепер виліти з Києва будуть о 7:30 ранку, а з Ужгорода о 10:20.Команда Президента продовжує працювати на Закарпатті. Робимо життя закарпатців більш комфортним разом 🤝».

СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

ВІДПОВІСТИ

Введіть свій коментар!
Введіть своє ім'я

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Transcarpathia.News