23 C
Uzhhorod
П’ятниця, 3 Травня, 2024

В Закарпатті угорські паспорти стали політичною зброєю за обласну раду

Не встиг загаснути «скандал» з оприлюдненням угорського паспорту депутата обласної ради «За майбутнє» Василя Іванча, як пробалогівський сайт «Мукачево нет», публікує новий компромат з посиланням на мало відомий сайт про наявність паспорту в іншого депутата вже від «Батьківщини» Юрія Горвата. Більш як ймовірно не за горами буде публікація угорського паспорту ще однієї депутатки, а саме Єдіти Петеї.

Всіх цих людей об’єднує одне, вони є кандидатами на посаду заступників голови Закарпатської ОДА Віктора Микити.

Мають або ні ці політики угорські паспорти сказати важко, ніхто з них хизуватися ними не буде, а Угорщина, офіційної відповіді на це питання не дасть.

Факт той, що інформаційний викид іде з пробалогівського сайту, який зайнявся «чорним піаром», яким раніше редакція видання майже не грішила. Схоже, що в команді Балог, щось дуже «пригоріло», якщо вони вирішили «спалити» видання записавши його в статус «жовтої преси».

Вся справа в обласній раді де Слуги народу готують нову більшість, без «Команди Андрія Балоги», ОПЗЖ та ЄС.

Відповідно, як в Мукачівській районній раді, так в обласній Балоги втратять контроль та статус впливової політичної сили, що зараз їм зовсім не на руку.

Балоги вчергове «перекрашуються» під «Команду Разумкова», щоб взяти участь в нових виборах до ВР України та отримати статус нардепа. Подейкують, що Віктор Балога у списку партії має зайняти, як мінімум п’яту сходинку.

Що ж чекаємо нових компроматів, але що з того вийде сказати важко Слуги народу можуть проігнорувати їх та призначити нових заступників.

Водночас переформатування обласної ради, як мінімум до квітня місяця мало ймовірно.

Микола Староста.  

СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

ВІДПОВІСТИ

Введіть свій коментар!
Введіть своє ім'я

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Transcarpathia.News