23 C
Uzhhorod
П’ятниця, 3 Травня, 2024

Порошенко та його команда зробила з угорців Закарпаття ворогами України?

Секретар РНБО Олексій Данилов заявив, що Росія намагається розхитати та дестабілізувати ситуацію всередині України. При цьому дав зрозуміти, що разом із РФ цим займається Петро Порошенко.

У них зараз є велике завдання з травня по жовтень спробувати дестабілізувати ситуацію всередині нашої країни. Це їхній план на сьогоднішній день. Входимо у дуже складний та непростий період турбулентності через внутрішні питання”.

“Деякі “діячі”, які мали раніше бізнес із Медведчуком, зараз об’єднуються і роблять спроби розхитувати країну”.

Якщо углибитися в історію нинішнього протистояння України та Угорщини то початок цієї неприємної історії тягнеться до президенства Петра Порошенка. Саме при ньому був прийняти скандально відомий закон про освіту, який став каменем на дорозі співпраці двох країн.

Сьогодні у владних кабінетах угорського уряду однозначно підкреслюють, що у випадку його відміни або зміни Угорщина, готова сприяти вступу України в НАТО та ЄС, а не блокувати це процес.

Другим «каменем» протистояння став процес пошуку «ворогів» України серед самих закарпатських угорців. Яскравим прикладом може служити спроба пропорошенківської фракції в берегівській громаді зробити «ворогом» міського голову Золтана Бабяка.

В Берегові проживає такий собі «безробітний» та скандально відомий голова фракції «Європейська Солідарність» Віталій Антіпов.

Цікаво, що в підтвердження слів голови РНБО Олексія Данилова саме зараз пропорошенківська фракція себе активізувала та пропонуючи на розгляд сесії практично не реальні програми, які бюджет міської ради «потягнути» не може. (Цікаво,а скільки грошей сам «активіст» заплатив в бюджет громади не відомо – ред..).

«Депутати Берегівської міської ради на чолі з міським головою Золтаном Баб’яком блокують будь-які ініціативи, що стосуються мовних питань. Голова Берегівської територіальної громади намагається тримати опозицію на безпечній відстані. Декларує українську позицію, але без української мови. Угорські впливи на Закарпаття масштабуються.» – такого роду заяви робить депутат.

Тут і до «ворожки» не треба ходити, щоб зрозуміти, що голова РНБО правий на 100 відсотків…..

СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

ВІДПОВІСТИ

Введіть свій коментар!
Введіть своє ім'я

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Transcarpathia.News