12.5 C
Uzhhorod
Неділя, 19 Травня, 2024

Основні новини Закарпаття за 8 січня 2024 року

Ситуація на Закарпатті після нічної повені стабілізується. Наразі підтопленими залишаються 5 дворогосподарств в Тячівському районі та близько 450 га сільгоспугідь в Хустському районі. Частково відсутнє електропостачання в одному населеному пункті.

У Прислопі Міжгірської громади попрощалися з полеглим на війні з росією Василем К. 27-річний військовий загинув 2 січня внаслідок обстрілу.

В Ужгороді 8 січня попрощаються із підполковником Андрієм Лущакевичем. 36-річний військовий загинув 1 січня внаслідок обстрілу.

У Лецовиці Чинадіївської громади попрощалися з полеглим Героєм Василем Маринцем. 22-річний військовий загинув 2 січня внаслідок обстрілу.

Ієрархи УПЦ, включно з закарпатськими Марком та Феодором, увійшли до нового офіційного “Патріаршого календаря” РПЦ. Це викликало обурення серед частини вірян УПЦ.

Експрацівниці Ужгородської міськради оголошено підозру у продажі 70 земельних ділянок землі аеропорту вартістю 11,3 млн грн. Жінка обвинувачується у зловживанні службовим становищем та розтраті майна.

Лідери ЄС підтримали відкриття переговорів про вступ з Україною. Це сталося на саміті ЄС у Брюсселі.

Окремі новини:

В горах рятувальники шукали двох сноубордистів, які загубились у горах. Людей знайшли живими та неушкодженими.

На Берегівщині просто на очах у водійки вщент згорів Ford Galaxy. Жінка не постраждала.

СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

ВІДПОВІСТИ

Введіть свій коментар!
Введіть своє ім'я

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Transcarpathia.News