11.9 C
Uzhhorod
Субота, 27 Квітня, 2024

Нове сучасне медичне обладнання для Виноградівської районної лікарні – презетував голова ОДА Віктор Микита

Сьогодні, разом з громадою міста, ми відзначили важливу подію – введення в експлуатацію нового магнітно-резонансного томографа у кластерному медичному закладі. Цей високотехнологічний апарат відкриває нові можливості для діагностики захворювань на їхніх ранніх стадіях, значно покращуючи перспективи лікування пацієнтів.

Придбання МРТ стало можливим завдяки фінансуванню від Європейського Союзу в рамках програми транскордонного співробітництва ЄІСП «Угорщина – Словаччина – Румунія – Україна 2014–2020», а також за підтримки обласного бюджету. Це яскравий приклад ефективної міжнародної співпраці та внутрішньої підтримки.

Для забезпечення належних умов експлуатації нового обладнання було відремонтовано відповідний поверх лікарні, закуплено необхідні меблі та додаткове обладнання. Медичний персонал пройшов спеціальну підготовку безпосередньо від виробника, що гарантує високу якість діагностичних послуг.

Цей проєкт став знаковим кроком для регіону, особливо зараз, коли країна перебуває в умовах воєнного стану, і лікування та відновлення наших захисників є найвищим пріоритетом. Завдяки цьому томографу, ургентні пацієнти районної лікарні мають можливість проходити діагностику безкоштовно.

Хочемо висловити щиру подяку нашим міжнародним партнерам, народному депутату України Владіславу Поляку та представникам депутатського корпусу на всіх рівнях.

СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

ВІДПОВІСТИ

Введіть свій коментар!
Введіть своє ім'я

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Transcarpathia.News