16.9 C
Uzhhorod
П’ятниця, 3 Травня, 2024

На Закарпатті Слуги народу не мають ні одного ЗМІ – тому продають «темники»

Чим більше Микола Тищенко, намагається «нагнути» політичний бомонд Закарпаття, тим більше Слуги народу, втрачають свій вплив, а Президент авторитет. Наразі залучившись підтримкою політичних лузерів, невдах та політичних повій, які вже «малювалися» під різні прапори. Микола Тищенко, намагається створити в області політичний осередок партії Слуг народу.

Схоже, що Микола Тищенко настільки «продвинутий», що не може скористуватися інтернетом та поцікавитися хто ті кандидати на членство в партії. Можна назвати з десяток прізвищ новоспечених  Слуг народу, які пройшли «школу» – Балоги, Медведчука, Ледиди та інших політиків, а дехто пройшов і всіх разом.

Ще цікаво, що Микола Тищенко до того до керувався, що Слуги народу на Закарпатті не мають ні одного свого ЗМІ – навіть маленького інтернет видання!  Ймовірно в офісі Президента цього не знають, або розраховують на безкоштовну підтримку, яку  вони мали під час минулих виборчих компаній.

Такого більше не буде! Щоб утримувати ЗМІ вартує не мало коштів, а купити їх публікації за копійки не вийде.

Цьому доказом може служити спроба закинути(опублікувати за гроші – ред.) «темник»: «Україна не може собі дозволити розкіш контрабандистських демаршів» – політолог про ситуацію навколо Закарпатськоюї облради”.

Тупішого та брехливого коментаря, що йдеться в цій публікації важко і придумати, а помилка навіть в заголовку.   

СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

ВІДПОВІСТИ

Введіть свій коментар!
Введіть своє ім'я

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Transcarpathia.News