10.8 C
Uzhhorod
Субота, 18 Травня, 2024

На Закарпатті Балога переграв Тищенко, але йому ніхто не довіряє

В останні дні на Закарпатті, ніби політичний штиль, нема ніяких політичних заяв ,в обласній раді «тиша», сьогоднішній приїзд   прем’єр-міністра Дениса Шмигаля, також «боїв» на місцевому рівні не передбачає. Так що, твориться на політичних «кухнях» та «саунах», очікуючи позачергової сесії облради яка відбудеться в понеділок?

Ймовірно головною політичною «сауною» в Закарпатті, зараз вважається будиночок у Нижній Грабівниці (Чинадієво Мукачівський район) це по дорозі в Синяк де «миють» спинку екс-газді області Віктору Балозі. Якби ця сауна могла говорити, то розказала б дуже багато цікавих таємничих історій від черг, які стояли коло її дверей до повного запустіння у часи коли Віктор Балога, був в опалі.

Зараз часи знову змінилися Віктор Балога, хитро перегравши  далекого до політичних інтриг Миколу Тищенко – «на коні», а охочих «помити» йому спинку знову багато. Може брешуть, але там бачили навіть «ярих» журналістів «ати-балогівців», які десятиліттями «мочили» його, а зараз стали «соратниками» за що вже питання….

Так на чому зараз зіграв Віктор Балога?

Як не дивно, на патріотизмі закарпатських політиків  – фактично Віктор Балога, об’єднав їх проти «чужих», які прийшли в чужу хату і почали «газдувати».

Водночас реально екс-газді ніхто не довіряє, багато хто пригадує Віктору Івановичу «привіз» область –«крилів,шаповалових,овсянникових,лазарів,козаків» та пана Генадія Москаля.

Можливо він та хтось це «забув», але не всі…..

Це цікаво за словами соратників Балоги, він як погода – до обіду одно, а по обіді може бути інакше.

Микола Староста.

СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

ВІДПОВІСТИ

Введіть свій коментар!
Введіть своє ім'я

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Transcarpathia.News