18 C
Uzhhorod
Субота, 27 Квітня, 2024

На Мукачівщині поліція затримала зловмисника, який сокирою вбив свого односельця

В Мукачівському районі Закарпаття сталася трагедія, що приголомшила місцеву громаду: поліція затримала чоловіка, обвинуваченого у жорстокому вбивстві свого односельчанина за допомогою сокири.

Трагічна подія розгорнулася 21 березня, коли 34-річна жителька району звернулася до правоохоронців із повідомленням про знахідку тіла свого брата у його власному домі у селі Горонда. На місце негайно вирушила слідчо-оперативна група, до складу якої увійшли фахівці відділу поліції та криміналісти з Головного управління поліції Закарпаття.

Попереднє розслідування встановило, що напередодні в будинку вбитого зібралася компанія з чотирьох осіб, які споживали алкоголь. Після того, як троє гостей залишили оселю, між 24-річним господарем та одним із залишилися гостей виник конфлікт, що закінчився фатальними наслідками: конфліктуючий схопив сокиру та завдав молодому чоловіку смертельні травми.

На місці злочину поліцейські знайшли не тільки знаряддя вбивства зі слідами крові, але й 20-річного місцевого жителя, на речах якого також було виявлено кров. Завдяки оперативній роботі криміналістів, які використали сучасні технології для швидкого аналізу ДНК, було встановлено причетність цього чоловіка до скоєння вбивства.

Обвинувачений був затриманий за статтею 208 Кримінально-процесуального кодексу України та поміщений до ізолятора тимчасового тримання. Йому інкримінується умисне вбивство (ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України), що передбачає покарання до 15 років позбавлення волі.

Наразі триває подальше слідство, спрямоване на повне викриття обставин злочину.

СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

ВІДПОВІСТИ

Введіть свій коментар!
Введіть своє ім'я

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Transcarpathia.News