16.4 C
Uzhhorod
Субота, 18 Травня, 2024

Через допінг-скандал росіяни прийматимуть участь в олімпіаді в Токіо “інкогніто”.

Російська Федерація цьогоріч відсторонена від Олімпійських ігор через допінг-скандал. Тому російські спортсмени виступатимуть на змаганнях без можливості підняти прапор РФ, а замість національного гімну звучатиме вступ до концерту № 1 П.Чайковського. Російська сторона пропонувала мелодію пісні “Катюша”, але отримала відмову.

Збірна виступатиме на змаганнях під англомовною абревіатурою Олімпійського комітету Росії ROC, яку розшифровувати заборонено. Через ситуацію, що склалася, прапор РФ на всіх церемоніях замінять на біле полотно з символом Олімпійського комітету Росії без написів.

Олімпійський комітет РФ показав, як виглядатимуть талісмани їхньої збірної на Олімпіаді у Токіо. Побачивши їх, користувачі мережі не змогли стримати сміху, адже не розуміють як це стосується Олімпіади, а тим паче літньої.

Також російські учасники Олімпіади отримали настанови щодо того, як треба відповідати на провокаційні запитання ЗМІ, які можуть виникати під час Олімпійських ігор. Зокрема, щодо Донбасу і Криму. Задля уникнення “косяків” комітет заздалегідь продумав відповіді на “гострі” запитання, це щось на кшталт: «без коментарів», «особиста справа кожного», «спорт поза політикою» тощо.

СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

ВІДПОВІСТИ

Введіть свій коментар!
Введіть своє ім'я

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Transcarpathia.News