18.6 C
Uzhhorod
Понеділок, 20 Травня, 2024

Жителя Мукачева засудили на п’ять років за крадіжку дерев з кладовища

За даними суду, 16 листопада 2023 року чоловік, усвідомлюючи протиправний характер своїх дій, їх караність і настання суспільно-небезпечних наслідків та бажаючи їх настання, переслідуючи користь, з метою незаконного збагачення, користуючись тим, що за його діями ніхто з сторонніх осіб не спостерігає, перебуваючи біля кладовища, міста Мукачеве, шляхом вільного доступу таємно викрав 12 насаджених дерев породи “Туя Смарагд”, які знаходились на узбіччя при вході до кладовища, вартість яких становить 12500 гривень.

Засудження жителя Мукачева за крадіжку дерев з кладовища є важливим сигналом суспільству про те, що такі злочини не залишаться безкарними. Викрадення дерев з кладовища є серйозним злочином, який завдає шкоди як кладовищу, так і суспільству в цілому. Дерева на кладовищах є важливим елементом ландшафтного дизайну, вони надають кладовищам затишок і красу. Крім того, дерева на кладовищах відіграють важливу екологічну роль, вони очищають повітря і захищають від шуму.

Викрадення дерев з кладовищ є також порушенням моральних норм. Кладовища є священними місцями, де спочивають наші близькі. Крадіжка дерев з кладовищ є не лише порушенням закону, а й проявом неповажного ставлення до померлих.

Сподіваємося, що цей вирок стане уроком для інших людей і в майбутньому вони не вчинятимуть таких злочинів.

Наразі звинувачений строк отримав умовно.

СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

ВІДПОВІСТИ

Введіть свій коментар!
Введіть своє ім'я

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Transcarpathia.News