21.9 C
Uzhhorod
Четвер, 2 Травня, 2024

Відбулися перші матчі 1/2 фіналу Кубка області з футболу сезону 2021

Якщо в протистоянні виноградівської та іршавської команд уболівальники побачили вісім голів, то у двобої хустян із рахів’янами – тільки один. Тим не менше, обидва протистояння вийшли видовищними і спостерігати за ними було доволі цікаво.

«Севлюш» (Виноградів) – «Бужора» (Іршава) – 6:2

Не так давно, трохи більше місяця тому, ці колективи зустрічалися між собою у чемпіонаті. Тоді іршавці здобули перемогу з рахунком 4:1, завдяки якій випереджають виноградівців у турнірній таблиці (ФК розташувалися на другій та третій сходинках відповідно).

Та поразка відчутно вдарила по амбіціях «Севлюша», який постійно ставить перед собою тільки найвищі завдання. У другому за престижністю клубному турнірі області виноградівці прагнули поквитатися за ту невдачу і здобути бажану путівку до фіналу. Великий крок до цього вони вже зробили.

«Севлюш» потужно провів першу 45-хвилинку і забив у ворота суперника чотири «сухі» м’ячі. Після перерви господарі ще двічі вразили ворота суперника, але стільки ж пропустили у відповідь, тож підсумковий рахунок зустрічі – 6:2. Результативними ударами у складі господарів відзначилися Василь Ковтун (7, 60), Михайло Чедрик (35, 40), Юрій Віщак (15) і Михайло Чутора (89). За «Бужору» забивали Сергій Яцкулинець (50) та Василь Росул (80).

«Хуст» – «Карпати» (Рахів) – 1:0

Долю цього протистояння вирішила одна результативна атака, яка припала на середину першого тайму. Створили її господарі, а на завершенні вдало зіграв Михайло Фляшко. Через кілька хвилин після пропущеного голу гості могли відігратися, та Іван Микуличинський не реалізував пенальті.

Безперечно, ця звитяга (1:0) додаватиме хустянам упевненості напередодні матчу-відповіді, однак списувати «Карпати» з рахунку не потрібно, що вони нещодавно довели. Нагадаємо, що на попередній стадії змагань рахів’яни поступилися у першій грі 1:5, а в рідних стінах перемогли 4:0 і пройшли далі.

Отож очікуємо на захопливі матчі-відповіді, після яких і стануть відомі імена фіналістів Кубка Закарпаття з футболу 2021. Зазначимо, що чинний володар цього трофею («Поляна») вже завершив свої виступи.

Олег МИКИТА

СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

ВІДПОВІСТИ

Введіть свій коментар!
Введіть своє ім'я

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Transcarpathia.News