18 C
Uzhhorod
Неділя, 5 Травня, 2024

В Закарпатті звучать заклики брати владу у свої руки на чолі з Віктором Балогою

«Шан.Народе Закарпаття-ви ж розумні люди! Беріть владу в свої руки бо від ДБР І МВС хорошого не очікуйте. Є громада міста,обрали очільника проголосували ,КРАПКА! Ця ганебна влада, ні нащо не гідна! Довіряйте Віктору Івановичу він у вас своя людина і розумна!» – пише Леся Вінницька на офіційній сторінці закарпатського нардепа Віктора Балоги.

Цікаво, що акаут Лесі Вінницької має схожість «бота», але коментар ніхто з сторінки не видаляє схоже, що «бот» свій.

Нагадаємо, Віктор Балога звернувся до правоохоронних органів із заявою, що його сьогодні побила поліція в міській раді Мукачева.

«Проросійське шобло на Закарпатті, не дочекавшись «освободителей», вирішило повторити в Мукачево 2004 рік. Розумію, що дволика наволоч думає, що війна все спише, але вони глибоко помиляються.

Звернувся до директора державного бюро розслідувань із заявою про вчинення кримінального правопорушення щодо народного депутата» – йдеться в дописі нардепа в соціальній мережі Фейсбук.

Водночас, хочемо нагадати пану депутату, що завдяки саме фракції його сина посаду секретарки Мукачівської ради отримала представниця ОПЗЖ.

Схоже, що у пана Віктора Балоги велика паніка він як завжди хоче «перемалюватися», що йому вдавалося неодноразово, але зараз ситуація вийшла з під його контролю.

За неофіційною інформацією зараз пан Віктор Іванович, відправився до реанімації з серцевим приступом. Думаємо, що поліції буде варто проконтролювати лікарів, які будуть освідчувати терміново “захворівшого” депутата.

СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

ВІДПОВІСТИ

Введіть свій коментар!
Введіть своє ім'я

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Transcarpathia.News