23 C
Uzhhorod
Неділя, 5 Травня, 2024

Україна візьме кредит від Угорщини на побудову об’їзної дороги навколо Берегова

Про побудову нової об’їзної дороги навколо міста Берегово, говориться вже декілька років. Великовантажні автомобілі створювали багато проблем проїжджаючи через центральну частину міста, а міст через канал Верке не витримував такого навантаження. Наразі транзитні великовантажні автомобілі проїздять через місто Виноградів, що також створює масу проблем місцевим жителям.

В той же час в місті Берегово, ситуація знову загострилася, через те, що виконуючи місцеві перевезення великовантажні автомобілі все рівно заїжджають в центр міста розбиваючи місцеві дороги .

«Обхід міста Берегове. Будівництво дороги довкола містечка і далі до МАПП «Лужанка» на кордоні з Угорщиною обговорюється вже більше 10 років. Станом на березень 2021 року, проектно-кошторисна документація на завершальному етапі» – йшлося в повідомлення Укравтодору.

За нашою інформацією на цей проект вже потрачено близько 7 мільйонів гривень, а остаточна сума буде складати близько 10-ти мільйонів.

Наразі за нашою інформацією наступного року будівництво дороги розпочнеться – дорога буде розбита на дві частини одна буде будуватися коштом угорського кредиту у сумі 50 мільйонів євро, що передбачено в Бюджеті -2022 року, а інша за рахунок державного бюджету.

Надіємось, що ще якихось «підводних каменів» на так потрібну об’їзду дорогу не буде.

СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

ВІДПОВІСТИ

Введіть свій коментар!
Введіть своє ім'я

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Transcarpathia.News