11.4 C
Uzhhorod
Неділя, 19 Травня, 2024

Нові подробиці трагічної загибелі студента юрфаку УжНУ в місті Хуст

«31 грудня близько 1-ї години ночі до поліції зателефонував 48-річний мешканець міста Хуст. Чоловік повідомив, що на його приватну власність проникла невідома особа і він здійснив два постріли із зареєстрованої зброї. Невідомий з місця події втік. В xоді проведення огляду місця події співробітники поліції виявили сліди крові. Правоохоронці обстежили прилеглу територію і, неподалік будинку заявника, виявили тіло 17-річного мешканця Хуста з вогнепальним пораненням стегна. Попередня причина смерті неповнолітнього  — крововтрата» – йшлося в повідомленні поліції.

Наразі стали відомі ще деякі деталі цього трагічного випадку.

За неофіційною інформацією загиблий знав де знаходяться ключі від гаражу де в нього стріляв власник хати та як за допомогою них проник туди. Цікаво, що в ході слідчих дій було знайдено дві  гільзи 7,62*39 «Tulammo» від зброї,що ймовірно вказує, що пострілів було два. Після поранення загиблий пробіг більше 35-ти метрів де помер від втрати крові. Що це був не грабунок вказує те, що у загиблого було знайдено близько 20 тисяч гривен, 200 євро та 150 доларів США.

В даний час правоохоронці продовжують слідчі дії, а фігурант справи направлений судом під нічний домашній арешт.

Попередньо подію кваліфікують за ст. 118 Кримінального кодексу України, тобто Умисне вбивство при перевищенні меж необхідної оборони або у разі перевищення заходів, необхідних для затримання особи, яка вчинила кримінальне правопорушення.

СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

ВІДПОВІСТИ

Введіть свій коментар!
Введіть своє ім'я

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Transcarpathia.News