22.5 C
Uzhhorod
Понеділок, 20 Травня, 2024

Два безпілотні апарати та 328 блоків сигарет конфісковано у закарпатських контрабандистів

Вироком Виноградівського районного суду жителя селище Вилок Берегівського району визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 204 КК України, та призначити йому покарання у виді штрафу в розмірі 5000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 85000 гривен та стягнути з нього витрати на залучення експерта в розмірі 10759 грн.89 коп.

Згідно матеріалів справи засуджений транспортував транспортним засобом марки «Mitsubishi Pajero Wagon» сірого кольору без державного номерного знаку, тютюнові вироби марки «Compliment Blue demi slims» у кількості 222 блоки (2220 пачок) та «Compliment Blue super slims», «Compliment Amber super slims», «Lifa menthol», «Lifa stramberry» у Загальній кількості 106 блоків (1060 пачок), без марок акцизного податку України, до території колишньої птахоферми між населеними пунктами с. Шаланки та с. Чорний Потік, які знаходяться на відстані близько 300 метрів: від автодороги С-070308, з метою їх подальшого переміщення через державний кордон України, з метою подальшого збуту невстановленій досудовим розслідуванням особі на території Угорщини.

СВ ВП №1 Берегівського районного відділу поліції ГУ НП в Закарпатській області, в ході проведення огляду місця події було виявлено та вилучено: 2 безпілотні літальні апарати, та технічне оснащення до них (два пульти керування, два ноутбуки марки «Леново».

Літальні апарати та сигарети судом було конфісковано.

СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

ВІДПОВІСТИ

Введіть свій коментар!
Введіть своє ім'я

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Transcarpathia.News