14.2 C
Uzhhorod
Четвер, 2 Травня, 2024

Балоги знову підливають масла у вогонь міждержавних стосунків України та Угорщини та пропонують заборонити КМКС

Сьогодні на сесії Берегівської міської ради представник «Команди Андрія Балоги» – Золтан Ковач, озвучив звернення до Президента України Володимира Зеленського.

«Члени політичної партії «КМКС» партія угорців України, яка є філією орбанівської партії Фідес,регулярно оправдовували,визнавали правомірною та заперечували збройну агресію росії проти України,поширювали російські негативи в угорських соціальних мережах,блокували виділення матеріальної допомоги для ЗСУ з бюджетів місцевих громад тощо» – йдеться в зверненні повний текст ми публікуємо нижче.

З огляду на такі заяви у «Команди Андрія Балоги», ймовірно є докази такої діяльності, що надає право правоохоронцям відкривати Кримінальні справи за фактом заперечення агресії росії? Тоді відповідно КМКС можна «прикрити» не тільки на час військового стану,як вони пропонують, а назавжди.

Відповідно,якщо таких доказів нема постає їх кримінальна відповідальність за наклеп та думаємо, що КМКС так і поступить з огляду на такі звинувачення.

Факт той, що Президент України, Уряд, ВР України роблять все, щоб «вибити» у радикальних угорських політиків різного роду звинувачення в «переслідуванні» угорців на Закарпатті. Наразі змінено Закони про освіту, національні меншини та інші.

І тут черговий «подарунок» в додаток до знятого з Мукачівського замку «Турула».

Цікаво, що Золтан Ковач, який є рупором Балог в Берегові та за твердженням знаючих угорців активним прибічником зняття пам’ятника в Мукачеві. Схоже пан депутат теж хоче потрапити до іншої команди Балог, яким заборонений в’їзд до ЄС, як не бажані особи.  

СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

ВІДПОВІСТИ

Введіть свій коментар!
Введіть своє ім'я

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Transcarpathia.News