6.9 C
Uzhhorod
Субота, 27 Квітня, 2024

Слідчі Мукачівського районного управління відкрили кримінальне провадження за фактом умисного вбивства 52-річного місцевого мешканця

22 березня медичні працівники повідомили поліцію Мукачева про смерть місцевого жителя, на тілі якого було знайдено ножове поранення в області шиї.

Слідчо-оперативна група Мукачівського районного управління поліції негайно виїхала на місце події. В ході проведення першочергових слідчих дій, правоохоронцями були встановлені попередні обставини трагедії.

Встановлено, що трагічний інцидент стався у квартирі багатоповерхового житлового будинку в Мукачеві. В результаті виниклого конфлікту між 52-річним батьком та його 19-річною донькою, дівчина несподівано вхопила ніж та завдала удару батькові в область шиї, що призвело до його миттєвої смерті.

У ході допитів родичів та сусідів виявлено, що сім’я неодноразово виявляла ознаки домашнього насильства та конфліктів, але ці інциденти раніше не були офіційно зафіксовані в поліції. Подібна ситуація ускладнює визначення мотивів та обставин скоєного.

Наразі поліція продовжує збирати доказову базу, опитувати можливих свідків та встановлює всі обставини інциденту. Розглядаються різні версії подій, включаючи перевірку на наявність попередніх конфліктів між членами сім’ї, що могли спровокувати такий вчинок.

Справа отримала широкий громадський резонанс, висвітлюючи актуальну проблему домашнього насильства та важливість своєчасного звернення за допомогою до правоохоронних органів.

СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

ВІДПОВІСТИ

Введіть свій коментар!
Введіть своє ім'я

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Transcarpathia.News