28 C
Uzhhorod
Субота, 27 Липня, 2024

Загинув український турист, який заблукав у горах Румунії

Вчора ввечері, 14 лютого, до відділення інспекторів прикордонної служби «Богдан» Мукачівського прикордонного загону надійшла інформація про те, що на гарячу лінію служби порятунку Румунії надійшло повідомлення про втрату орієнтування у горах одним громадянином України.

Пошукові роботи

Після отримання повідомлення українські та румунські прикордонники негайно розпочали пошукові заходи по обидва боки кордону. Проте, через сходження лавини жодних слідів перебування людей у горах виявити не вдалося.

Затримання та трагічна знахідка

Сьогодні близько 4 години ранку румунські прикордонники затримали двох чоловіків, які незаконно перетнули українсько-румунський кордон. Затриманими виявились громадяни України. Вони повідомили, що разом із ними був ще один чоловік, який зник з їхнього поля зору.

Близько 8 години ранку румунська сторона повідомила, що за результатами пошукових заходів виявили тіло громадянина України без ознак життя.

Заклик до обережності

У зв’язку з трагічною подією та складними погодними умовами в горах (загроза сходження снігових лавин, подекуди густий туман та сильні пориви вітру) прикордонники закликають громадян утриматися від походів у гори.

СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

ВІДПОВІСТИ

Введіть свій коментар!
Введіть своє ім'я

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Transcarpathia.News