17.5 C
Uzhhorod
Субота, 27 Липня, 2024

Відновлення фізичного та ментального здоровʼя захисників преорітет влади — голова закарпатської ОДА Віктора Микити

17 січня 2024 року в Ужгороді відбулася зустріч голови Закарпатської обласної державної адміністрації Віктора Микити з представниками громадських організацій, які опікуються захисниками України, які повернулися з фронту.

Під час зустрічі обговорювалися питання щодо відновлення фізичного та ментального здоровʼя захисників. Очільник Закарпаття наголосив, що це є одним з найважливіших пріоритетів для обласної влади.

«Ми розуміємо, що захисники України, які повернулися з фронту, потребують не лише матеріальної підтримки, а й психологічної допомоги. Ми докладаємо всіх зусиль, щоб забезпечити їм якісну реабілітацію», — зазначив Віктор Микита.

За словами очільника Закарпаття, в області створено єдиний центр реабілітації для захисників України. У центрі можна отримати допомогу з питань фізичного та ментального здоровʼя.

Крім того, в області працюють численні громадські організації, які опікуються захисниками України. Ці організації надають різноманітну допомогу, зокрема, психологічну, юридичну, соціальну.

Під час зустрічі представники громадських організацій розповіли про свою роботу та про потреби, які є у них для ефективної реабілітації захисників України.

Очільник Закарпаття пообіцяв, що обласна влада продовжуватиме підтримувати роботу громадських організацій, які опікуються захисниками України.

Ось деякі конкретні заходи, які вживаються в Закарпатській області для відновлення фізичного та ментального здоровʼя захисників:

У Ужгороді створено єдиний центр реабілітації для захисників України. У центрі можна отримати допомогу з питань фізичного та ментального здоровʼя.

В області працюють численні громадські організації, які опікуються захисниками України. Ці організації надають різноманітну допомогу, зокрема, психологічну, юридичну, соціальну.

Обласна влада виділила кошти на закупівлю обладнання та медикаментів для реабілітації захисників України.

Очікується, що в найближчому майбутньому в Закарпатській області буде реалізовано ще ряд заходів, спрямованих на відновлення фізичного та ментального здоровʼя захисників України.

СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

ВІДПОВІСТИ

Введіть свій коментар!
Введіть своє ім'я

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Transcarpathia.News