21.4 C
Uzhhorod
Субота, 27 Липня, 2024

Валерій Залужний став родзинкою аукціону Благодійного Фонду голови Мукачівської РДА Сергія Гайдая

Ця подія стала важливою віхою для благодійного фонду “Благодійний Фонд Сергія Гайдая / Serhiy Hayday Charity Foundation”. Благодійний аукціон у Мукачеві зібрав 4,4 млн грн, що стане вагомою допомогою для закупівлі дронів для бійців бригад, які підтримує фонд.

Головною подією аукціону були арт-об’єкти з автографами колишнього Головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного. Їх продаж викликав великий інтерес та підвищив емоційний настрій заходу, ставши символом підтримки та єдності українців.

Голова Мукачівської військової адміністрації Сергій Гайдай висловив глибоку подяку всім учасникам та гостям заходу, наголошуючи на важливості таких ініціатив у часи війни. Він відзначив, що результати аукціону демонструють солідарність та активність громадян у підтримці українських військових.

Робота “Благодійного Фонду Сергія Гайдая / Serhiy Hayday Charity Foundation” заслуговує на високу оцінку за їхній внесок у підтримку обороноздатності країни та допомогу нашим воїнам. Фонд продовжує активно працювати для зміцнення української армії, і ця подія стала яскравим прикладом їхнього успіху та відданості справі.

Щиро бажаємо фонду подальших успіхів та нових звершень на благо України!

СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

ВІДПОВІСТИ

Введіть свій коментар!
Введіть своє ім'я

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Transcarpathia.News