11.9 C
Uzhhorod
Субота, 27 Квітня, 2024

Ужгородські гандболістки перемогли команду «Ґьоді» у першому поєдинку фінальної частини чемпіонату Угорщини

У захоплюючому матчі, що демонстрував інтенсивність та майстерність, властиві гандболу, ужгородська команда здобула заслужену перемогу над могутньою командою “Ґьоді” у першому поєдинку фінальної частини Чемпіонату Угорщини з гандболу. Цей матч став значною частиною другого етапу другого дивізіону, що зібрав найсильніші команди з усіх підгруп. “Ґьоді”, команда, що не знала поразок у цьому сезоні, виявилася серйозним випробуванням.

З самого початку матч виявився нервовим, з командами, що відповідали одна одній голами, підтримуючи рівновагу в рахунку. Однак, до кінця першого тайму, угорська команда змогла переламати цей паритет, завершивши перші 30 хвилин гри на свою користь. У другому таймі “Карпати” з Ужгорода активно застосували пресинг, успішно зрівнявши рахунок і утримуючи його протягом гри. Поєдинок тривав в напруженій боротьбі до останньої хвилини, коли ужгородки забили вирішальний переможний гол.

Фінальний свисток підтвердив перемогу команди “Карпати” з рахунком 34:33. Вітаємо команду з успіхом! Наступні ігри для ужгородських гандболісток відбудуться на Кубку України в Рівному 29-30 березня, обіцяючи ще більше захоплюючих моментів.

СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

ВІДПОВІСТИ

Введіть свій коментар!
Введіть своє ім'я

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Transcarpathia.News