20.8 C
Uzhhorod
Четвер, 9 Травня, 2024

Як визначити розмір нижньої білизни?

Від коректного підбору спіднього одягу залежить багато чого. По-перше, це ваше здоров’я – замалий або завеликий здатен викликати легке травмування шкіри, давити, натирати, викликати відчуття дискомфорту. По-друге, важлива естетична складова: якщо, наприклад, труси жіночі більші за потрібні, вони утворюватимуть заломи, складки, ковзатимуть. А про неналежний ліфчик й згадувати не хочеться, цілісінький день ви думатимете тільки про нього замість інших справ. Тож розміри нижньої білизни, а також її “посадка” мають величезне значення. Як підібрати комплекти спідньої білизни – розповідаємо у коротенькому огляді.

Як визначити розмір бюстгальтера?

Існує велика кількість моделей ліфів, які краще відповідають анатомічній формі грудей. Однак це зовсім не впливає на розміри бюстгальтера, таблиця розмірна для всіх універсальна.

Як дізнатися розмір бюстгальтера: зробити сантиметровою стрічкою два заміри – грудей та області під ними. Приблизно, як на малюнку. Обов’язково на голе тіло.

Маючи цифри, зіставте їх з таблицею. Ви отримаєте два показники – чашку (А – Е) та об’єм (65-90). Це власне і все.

Тобто остаточне маркування виглядатиме так: 70В, 90С, 75Е тощо.

Як дізнатися розмір трусів жіночих?

Для маркування цієї деталі одягу зазвичай використовують міжнародну чи українську розмірну сітку. Перед тим, як визначити розмір трусів жіночих, потрібно також заміряти зону талії у найвужчому та стегон найширшому місцях (дивіться малюнок вище). Потім так само скористайтеся таблицею розмірів жіночої білизни, щоб визначитися зі своїм.

В принципі, їй відповідає будь-яка нижня білизна. Як правильно користуватися даними: знаходите свої показники. Наприклад, маєте стегна 98 см – ваша літерка М. Щоправда, деякі виробники дещо маломірять, їхні дані не зовсім коректні, тож уважно вивчайте інформацію, яку пропонує магазин чи бренд, і орієнтуйтеся на заміри.

Як правильно підібрати жіночі комплекти нижньої білизни?

Набір нижньої білизни – найбільш універсальне рішення. Верх й низ пасують один одному та органічно скроєні. Мають ефектний вигляд. Для того, щоб обрати комплект жіночої нижньої білизни, доведеться скористатися усім набором даних. Уважно простежте, щоб маркування відповідало вашим обхватам, попри розмірні показники. Якщо верхня деталь підходить менша, а нижня більша, обов’язково проконсультуйтеся з менеджером.

Коли обираєте боді, інтимну жіночу білизну, комплекти корсетного типу, що скріплюються між собою, враховуйте також зріст. На жінку 165 та 172 сантиметри це мають бути різні вироби, якщо тільки вони не гарно тягнуться.

Якщо ваш пріоритет красива та якісна жіноча білизна комплекти або окремі вироби, заходьте в онлайн-бутік Issaplus. Там обов’язково знайдете спіднє до душі.

За матеріалами: https://issaplus.com/ua

СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

ВІДПОВІСТИ

Введіть свій коментар!
Введіть своє ім'я

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Transcarpathia.News