9.2 C
Uzhhorod
Середа, 23 Жовтня, 2024

Звільнивши голову Закарпатської ОДА Володимир Зеленський допустить рокову помилку, яка вигідна Москві

Останні  політичні події на Закарпатті, говорять про те, що Офіс Президента, або дуже далекий до реального життя, або там хтось працює в угоду Москві. Невже там не розуміють, що після добудови «Північного потоку -2» Москві, вигідно «скакати» на газовій трубі,яка проходить через Закарпаття. Путіну потрібно показати Європі, що Україна не надійний постачальник газу, що у будь-який момент через політичну нестабільність хтось може її перекрити, як про це заявив Олександр Лукашенко.

Звільнивши голову Закарпатської ОДА Анатолія Полоскова Володимир Зеленський, допустить рокову помилку, яка вигідна Москві. Фактично Офіс Президента, який за словами вже ексголови облради Олексія Петрова, хоче всю повноту влади в області може нею «подавитися»! Нема у «Слуг народу» на Закарпатті політиків, які можуть консолідувати та об’єднати «різношорстну»  політичну еліту! Практично всі закарпатці останні дійсно позитивні  зрушення, а це капітальний ремонт доріг, шкіл, садочків, лікарень та іншого, пов’язують саме з Анатолієм Полосковим, а не з Петровим, або Тищенко, ймовірно через практично ідеальну роботу інформаційного відділу ОДА.

Вчора, Уряд узгодив та пішовши на поводу Офісу Президента та і ймовірного московського «Штірліца» на звільнення Анатолія Полоскова та його команди за що ….. відповіді я не знайшов! Формально можна причепитися до еклектичного стовпа, який не так або не  там стоїть.

Що ж чекаємо Указ Президента та призначення нового голови ОДА, Хто би він не був він не зможе створити дієву команду та об’єднати всі політичні сили, що приведе до ще більшої напруженості в області, а домовившись між собою в обласній раді знайдуть дві треті, щоб  йому сказати – «до побачення».

Закрадається знову запитання, а що у Володимира Зеленського нема ні одного радника, який би це йому роз’яснив?

Микола Староста.

СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

ВІДПОВІСТИ

Введіть свій коментар!
Введіть своє ім'я

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Transcarpathia.News