16.9 C
Uzhhorod
Неділя, 8 Вересня, 2024

Знявши абсурдні звинувачення з закарпатських угорців Київ може відкрити собі дорогу в НАТО

Останні події на кордоні України та численні заяви західних ЗМІ вказують на те, що ситуація там суттєво загострюються, а заяви Уряду Росії про «червоні лінії», які ставлять перепони на вступі України до НАТО, ще більше ускладнюють ситуацію. Кожна незалежна держава має право на вибір, як їй захищатися та з ким йти в союзи.

Водночас час українська влада в пошуках внутрішніх «ворогів», сама перейшла «червону лінію» звинувативши в антидержавних діях угорську національну меншину та лідера партії КМКС Василя Брензовича. Складається враження, що такі дії правоохоронців не на користь Україні, а на «руку» Кремлю, який вказує на ці звинувачення, як факт переслідування не тільки росіян, а й угорців.

Абсурдним є звинуваченні у тому, що хтось проспівав гімн іншої держави, ви «зрадник» – тоді треба заборонити гімни всіх держав, які звучать на офіційних та спортивних заходах.

Не витримує критики також підозри голові угорської партії КМКС Василя Брензовича, якого звинувачують в «державній» зраді – через укладення фіктивних договорів іноземного благодійного фонду та знайденої карти – «Великої Угорщини».

Такі інколи надумані дії правоохоронців привели до того, що Угорщина заблокувала перспективу вступу України в НАТО.

Кому це вигідно здогадатися не важко…..

Тільки знявши абсурдні звинувачення з закарпатських угорців Київ може відкрити собі дорогу в НАТО.

Микола Староста.  

СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

ВІДПОВІСТИ

Введіть свій коментар!
Введіть своє ім'я

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Transcarpathia.News