20.3 C
Uzhhorod
Четвер, 19 Вересня, 2024

Закарпатські угорці в конфронтації з кримінальним Брензовичем

Після формування нової коаліції в Закарпатській обласній раді лідери місцевих угорців знову почали проявляти передбачувану внутрішню боротьбу за вплив у середовищі своєї нацменшини, політичну активність в регіоні, за симпатії спонсорів та донорів до своїх персон.

Основні суперечності почали виникати у Чоби Пейтера, Йосипа Борто та Ілдики Орос із проблемним Василем Брензовичем, який через офіційну підозру у причетності до протиправної діяльності переховується на території Угорщини, а також між собою – як за місце Брензовича в партійній ієрархії КМКС, так і за місце в Верховній раді України на наступних виборах.

Як відомо, нова більшість в обласній раді за участі фракції КМКС обрала В. Брензовича головою постійної комісії з питань розвитку бізнесу, виробничої інфраструктури, банківської діяльності та інвестицій. Розуміючи, що не склавши присягу депутата обласної ради та перебуваючи
закордоном, Брензович не зможе очолити та керувати постійною комісією, Й. Борто цей тиждень провів у столиці проводячи зустрічі з керівництвом партійного осередку “Слуга народу”. В той самий час Чобо Пейтер намагається вирішити питання щодо очолення КМКС за допомогою Віктора Балоги. Хто переможе в цій внутрипартійній боротьбі за крісло в КМКС, як швидко забудуть про існування Брензовича – стане відомо найближчим часом, але беззаперечним є той факт, що на сьогодні В. Брензович є в розшуку, він не є обласним депутатом і не може очолювати комісію, і його однопартійці в брудній підкилимній боротьбі вже ділять його місце в партії і в політіці.

ℹ️ Також варто згадати тогорічну публікацію на всеукраїнському сайті “Цензор.нет” під назвою “Чаба і Брензович – політика на два фронти”:
https://m.censor.net/…/chaba_brenzovich_poltika_na_dva…

Василь Васильович – Фейсбук.

СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

ВІДПОВІСТИ

Введіть свій коментар!
Введіть своє ім'я

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Transcarpathia.News