16.4 C
Uzhhorod
Понеділок, 16 Вересня, 2024

Ужгородський місіонер за гроші “звільняв” від армії

В Ужгороді розкрили схему незаконного звільнення від військової служби за грошову винагороду. Місіонер місцевої церкви, використовуючи своє становище та вплив, допомагав громадянам уникати призову до армії. За інформацією правоохоронних органів, кожен випадок “звільнення” коштував від 5000 до 10000 доларів США.

Ця схема функціонувала декілька років, залучаючи велику кількість осіб, які бажали уникнути служби у Збройних Силах України. Місіонер використовував фальшиві медичні довідки та підроблені документи, щоб забезпечити своїм клієнтам незаконне звільнення від військового обов’язку.

Розслідування розпочалося після отримання анонімної скарги, яка детально описала механізм функціонування цієї схеми. Правоохоронці провели кілька обшуків і затримань, що привело до арешту місіонера та кількох його спільників. Справу передано до суду, де підозрюваним висунуто обвинувачення у корупції, підробці документів та ухиленні від військової служби.

Цей випадок ще раз підкреслює необхідність посилення контролю за процесом призову до армії та боротьби з корупцією на всіх рівнях.

СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

ВІДПОВІСТИ

Введіть свій коментар!
Введіть своє ім'я

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Transcarpathia.News