13.6 C
Uzhhorod
Понеділок, 16 Вересня, 2024

Угорці можуть поховати політичні амбіції закарпатського сімейства Балог назавжди

На Закарпатті, продовжується політичне протистояння угорської національної меншини з «газдами» (власниками – ред.) області – сімейством Балог.

На минулому тижні в системі «SIS», яка регулює в’їзд в Шенгенську зону з’явилися два брати Іван та Павло Балоги, яких вважають в ЄС не бажаними. Тут і до ворожки не треба ходити, щоб зрозуміти, що це робота угорського Уряду, який вже послідовно відповідає на анти угорські випади «сімейства».

На початку року туди потрапив голова клану Віктор Балога його син та родина, а з часом до них «приєднали» членів Мукачівського виконкому та старост громади, які приймали відповідні рішення по зняттю пам’ятника «Турулу», угорських прапорів та відсторонення від роботи угорських керівників.

  Враховуючи «економічні» зв’язки сімейства з ЄС, а які догадатися не важко ці рішення для них як говорять на Закарпатті – «Серпом по я..цях». Фактично угорці вибивають з під Балог не тільки фінансову складову, а і підтримку підконтрольних їм маленьких політиків та чиновників.

Цікаво, що останні рішення по братам стало «холодним душем», для багатьох закарпатських та навіть київських політиків , які хотіли зіграти на анти угорських настроях та розкручувати цю тему.  

Угорці, можуть поховати політичні амбіції закарпатського сімейства Балог назавжди, якщо введуть заборону на в’їзд депутатам від «Команди Андрія Балоги» та депутатам, які їх підтримують (БЮТ – міська рада Мукачева та ЄС Берегове – ред.).

Закарпатці народ практичний і ніхто не стане співпрацювати з політичними «гоями».

СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

ВІДПОВІСТИ

Введіть свій коментар!
Введіть своє ім'я

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Transcarpathia.News