22.5 C
Uzhhorod
П’ятниця, 20 Вересня, 2024

Свої проти «чужого» у закарпатській облраді ймовірна нова чергова зміна влади

Ще не встигли висохнути чорнила під підписаною коаліційною угодою в Закарпатській облраді  між фракціями : Слуга народу, команда Андрія Балоги, КМКС, ОПЗЖ та «За майбутнє», а вже йдуть розмови про нову більшість.

Чому коаліція у найближчий час розвалиться тому є декілька причин:

 Скоріше за все Слуги народу не зможуть виконати в термін пів року умови угорської партії КМКС закрити всі кримінальні справи проти угорської діаспори та їх лідера Василя Брензовича. Відповідно вихід КМКС з коаліції залишить в її рядах тільки 30 депутатів, що паралізує діяльність облради.

Другою причиною розвалу може стати досить активна діяльність Миколи Тищенка, який практично хоче перетягнути всю повноту влади в краї на себе та своїх людей. Відповідно це дратує екс-«газду» Закарпаття, Віктора Балогу. Подейкують, що Віктор Балога, зрозумів, що «свада» в родині приводить до втрати їх впливу в області та пришестя «чужаків», що не виключає його миру з Василем Петьовкою та відповідно домовленості з «Рідним Закарпаттям».

Дехто не уявляє такий розвиток подій, але якщо пригадати, його багаторічну «війну» з лідером ОПЗЖ Іваном Чубіркою та теперішню співпрацю то як кажуть в українській політиці – нема друзів та ворогів є інтереси, або їх відсутність.

Ще цікаво ходять чутки, що Віктор Балога знову незадоволений Іваном Чубірко, який збільшив свій вплив в Мукачеві до такого стану, що Балоги бачать в ньому певну загрозу, для свого політичного майбутнього.

Третьою причиною може стати Олексій Петров, якого нинішня коаліція вважає «чужим», цікаво, що вона ніби не хоче його знімати мотивуючи це: «Ми його не ставили і знімати не будемо». В той же час Олексій Петров досить «важкий», для забаганок депутатів, що приведе також до конфлікту, як попередніми депутатами більшості.

Що ж живемо побачимо ….. шахова партія тільки почалася, який вигляд буде мати майбутня більшість сказати важко, але Слуг народу там не буде.

СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

ВІДПОВІСТИ

Введіть свій коментар!
Введіть своє ім'я

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Transcarpathia.News