14.2 C
Uzhhorod
Четвер, 19 Вересня, 2024

Сьогодні на Закарпатті стався напад на військовослужбовця прикордонного наряду

Троє порушників намагалися незаконно перетнути кордон з Україною в напрямку Румунії. Під час спроби їх зупинити, зловмисники напали на прикордонника, відібрали у нього зброю та втекли у бік суміжної країни.

На місце події були негайно вислані додаткові групи для пошуку нападників та перевірки тилових підступів до кордону. Про інцидент також були поінформовані румунські прикордонники та правоохоронні органи.

Незабаром одного з порушників вдалося затримати неподалік від місця нападу. Він намагався подолати інженерні загородження, щоб перетнути кордон. Затриманий виявився мешканцем Закарпаття.

Румунська сторона повідомила, що за інформацією українських прикордонників, неподалік від кордону був затриманий громадянин України, який мав при собі документи. Невдовзі було знайдено і зброю, яку нападники покинули на території Румунії. Затриманий вказав місце її схову.

Також був затриманий ще один з втікачів. Українські прикордонники виявили набої, які нападники викинули під час втечі неподалік від місця нападу.

Наразі тривають всі необхідні дії для встановлення обставин інциденту, та підтримується зв’язок з румунськими прикордонниками.

СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

ВІДПОВІСТИ

Введіть свій коментар!
Введіть своє ім'я

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Transcarpathia.News