22.5 C
Uzhhorod
П’ятниця, 20 Вересня, 2024

Ще три країни Європи терміново закликали своїх громадян покинути Україну

“Напруга між Росією та Україною продовжує загострюватися на тлі масової присутності та переміщення російських військових підрозділів поблизу кордонів України. Військовий конфлікт можливий у будь-який момент. У разі нападу Росії на Україну, можливості для підтримки громадян Німеччини дуже обмежені”, – повідомляє МЗС Німеччини.

“Увага! Попередження про подорожі до України. Усіх австрійців закликають негайно залишити країну, за винятком західних районів. У надзвичайних консульських ситуаціях Посольство Австрії в Києві надає підтримку на місці!” – йдеться а повідомленні в австрійського МЗС.

“В умовах напруженості, викликаної скупченням російських військ біля кордонів України та почастішанням порушення режиму припинення вогню вздовж лінії зіткнення на сході країни, рекомендовано виявляти підвищену пильність і не виходити на прикордонні райони на півночі і сході країни. Громадянам Франції, які перебувають у Харківській, Луганській і Донецькій областях, наполегливо рекомендовано залишити ці райони невідкладно”, – додає французьке МЗС.

СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

ВІДПОВІСТИ

Введіть свій коментар!
Введіть своє ім'я

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Transcarpathia.News