14.2 C
Uzhhorod
Четвер, 19 Вересня, 2024

Поліція ігнорує хуліганські дії: громада ромів Підвиноградова закликає до захисту своїх прав(відео)

Як бачимо, поліція не справляється з групою обнаглівших ромів, які, відчуваючи повну безкарність, продовжують порушувати громадський порядок. Ми володіємо відеозаписом, де велика група осіб ромської національності, озброєна палками, лопатами та спеціально підготовленою бруківкою, викрикує погрози в бік моїх родичів та кидає камені. Один з них навіть був озброєний пістолетом. Такі дії відбуваються з особливим цинізмом, демонструючи відверту зневагу до законів і правопорядку.

Однак, поліція не лише не зупиняє хуліганські дії, а й толерує їх, дозволяючи ситуації загострюватися. Виникає питання: чому правоохоронні органи стають на бік частини ромів і не захищають інших? Незважаючи на те, що ми маємо беззаперечні докази, зокрема відеозапис, на якому чітко зафіксовані хуліганські дії, поліція досі не порушила кримінальної справи і не вживає заходів для встановлення організаторів нападу.

Чому поліція приховує злочини? Нам нічого не залишається, окрім як захищатися всіма законними способами. До необхідної оборони нас змушує саме бездіяльність поліції, яка або не може, або не хоче нас захищати!

Йдеться в дописі на Facebook представника ромської громади Артема Лано.

СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

ВІДПОВІСТИ

Введіть свій коментар!
Введіть своє ім'я

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Transcarpathia.News