12.5 C
Uzhhorod
Четвер, 19 Вересня, 2024

Новини Закарпаття за 9 січня 2023 року

  • На Закарпатті діяли стабілізаційні графіки відключення електроенергії

Через морозну погоду зростає енергоспоживання, а відтак дефіцит в енергосистемі порівняно з більш теплою минулою неділею. Для зменшення навантаження на мережі та забезпечення сталого балансування енергосистеми на Закарпатті діяли стабілізаційні графіки відключення електроенергії.

  • У Мукачеві школярі принесли святкові подарунки військовим у лікарню

У Мукачеві школярі принесли святкові подарунки військовим, які проходять лікування у місцевій військовій лікарні. Діти передали військовим солодощі, фрукти, іграшки та інші подарунки.

  • Закарпатський співак написав особливу колядку у час війни

Закарпатський співак та композитор Олег Скрипка написав особливу колядку у час війни. Колядка називається “Коляда у тилу”. У ній співак оспівує українських захисників, які захищають країну від російських окупантів.

  • “Чи веселити, пане-ґаздо?”: в мережі показали Різдво на Закарпатті 100 років тому

В мережі показали відео з Різдва на Закарпатті 100 років тому. Відео було знято в селі Колочава Міжгірського району. На відео видно, як місцеві жителі святкували Різдво, співали колядки та водили вертеп.

  • Він назавжди залишиться 28-річним захисником: Закарпаття прощалося з Дмитром Савченком

У місті Мукачеві попрощалися з захисником України Дмитром Савченком. Дмитро загинув у боях з російськими окупантами на Донбасі. Йому було 28 років.

СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

ВІДПОВІСТИ

Введіть свій коментар!
Введіть своє ім'я

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Transcarpathia.News