9.2 C
Uzhhorod
Середа, 23 Жовтня, 2024

На Закарпатті правоохоронці чекали захоплення влади обласними депутатами?

Чим далі тим цікавіше спостерігати за політичними подіями на Закарпатті:

«Добрий вечір. Як лиш ту бідну міліцію не паплюжили при «злочинній», про різні замінування приміщень, не допуск на роботу і тд. і тут на зміну «злочинній» міліції прийшла нова, молода, реформована українська поліція😄😄😄

Вже тричі за пару тижнів замінована облрада та ОДА😄😄😄,не соромно поліціі із 70% довірою громадян себе так вести??Смішно і сумно,даже в мої часи близько такого не було. Не хочу давати оцінку своїм колегам, підлеглі просто сміються.

По сьогоднішньому зібранні обласних депутатів щоб багато не писати, зміг убідити депутатів не йти по сценарію обласної влади:» чекали вибори нового голови і заступників облради, щоб  ті проривались в приміщення, заходили в кабінети і вручали їм підозри про захват влади та повноважень в обласній раді».

Я першому заступнику ОДА пояснив, що мало пасулі з капустою з’їв, щоб мене розводити на їхні провокації. Дякую всім депутатам які сьогодні зібрались за порозуміння та підтримку. Маю честь!!» – повідомив на своїй сторінці депутат Закарпатської облради від ОЗЖ та генерал поліції Віктор Русин.

СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

ВІДПОВІСТИ

Введіть свій коментар!
Введіть своє ім'я

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Transcarpathia.News