13.6 C
Uzhhorod
П’ятниця, 20 Вересня, 2024

Дубаї не перестають дивувати: новий найглибший басейн із “затонулим містом” чекає на вас.

У Дубаї вже знаходиться найвища будівля у світі. Тепер там з’явився і найглибший басейн для дайвінгу у світі.

Цей басейн Deep Dive Dubai відкрився 7 липня, всього через 10 днів після того, як він був визнаний Книгою рекордів Гіннеса найглибшим басейном для дайвінгу у світі.

Новий критий басейн має глибину майже 200 футів (60,9 метрів) і вміщує майже 3,7 млн галонів води. Тут також знаходиться величезний підводний атракціон, що нагадує «затонуле місто», яке дайвери можуть досліджувати самостійно або з гідом.

Атракціон відкритий для відвідувачів від 10 років і старше, в тому числі для тих, хто робитиме це вперше.

Під поверхнею води ховається цілий підводний світ. Тут є житловий будинок та бібліотека – навіть аркада зі старовинним автоматом Pac-Man, настільним футболом і більярдним столом.

Новачки можуть занурюватися на глибину до 12 метрів, а ті, у кого є сертифікати, можуть досліджувати весь басейн або з гідом, або поодинці. Сертифіковані дайвери також можуть виконувати «фрідайвинг». Також доступні курси для навчання дайверів новим навичкам.

Температура прісної води в басейні підтримується на рівні 30 градусів Цельсія для комфортного занурення. Під водою басейн оснащений 56 камерами відеоспостереження для забезпечення безпеки дайверів. Однак на випадок виникнення надзвичайної ситуації в ньому є барокамера, в якій можуть розміститися 12 осіб.

Продаж квитків в басейн стартує наприкінці липня на сайті компанії, ціни починаються від 800 дирхамів ($218).

Deep Dive Dubai став ще одним архітектурним рекордом для Дубая. Окрім найглибшого у світі басейну для дайвінгу тут розташовуються:

  • найвища будівля – Бурдж-Халіфа,
  • найвищий готель – 75-поверховий Gevora,
  • найвищий відкритий пейзажний басейн – Address Beach Resort,
  • найбільший торговий центр – Дубай Молл.

СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

ВІДПОВІСТИ

Введіть свій коментар!
Введіть своє ім'я

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Transcarpathia.News