10.8 C
Uzhhorod
П’ятниця, 20 Вересня, 2024

Діти в багажнику, смертельна ДТП на Київщині.

Сталося ДТП на Київщині, в Ревному Бориспільського району. В легковому автомобілі Volkswagen Golf перебувало 13 осіб.

Медики і рятувальники, які прибули на місце аварії, були вражені: в салоні авто їхали шестеро дорослих, а сімох своїх дітей вони запакували у багажник.
Рятувальники проводили деблокацію загиблих і постраждалих.

Відомо, що одна із постраждалих жінок, а також 14-річна дівчинка перебувають в реанімації у важкому стані. Жінка прооперована, у неї була видалена субдоральна гематома., а дівчинка у важкому стані, У неї закрита черепно – мозкова травма, травматичний шок і забій кінцівок.

Врятувати 33-річного водія медики не змогли, загинув і його 7-річний син, що в момент зіткнення просто вилетів із машини на дорогу.

З’ясувалося, що в ДТП постраждало дві родини, які довгий час товаришують і живуть по сусідству. Разом вони поверталися додому з відпочинку на місцевому озері, де святкували день народження.

Про те, що водій був тверезим стверджує подруга родини загиблого. Через перевантаження машини, на різкому повороті водій просто втратив контроль. 13 чоловік в легковому автомобілі – чи може йти тут мова про безпеку?

За життя постраждалої школярки медикам ще доведеться поборотися. Найближчим часом дівчинку переведуть до столичної лікарні, оскільки планується ще одна складна операція.

Вкотре наголошуємо: дотримуйтеся правил дорожнього руху! Від цього залежать ваші життя та життя близьких.

СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

ВІДПОВІСТИ

Введіть свій коментар!
Введіть своє ім'я

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Transcarpathia.News