12.5 C
Uzhhorod
Четвер, 19 Вересня, 2024

Депутата Ужгородської міської ради від партії “Блок Петра Порошенка”Солідарність”судять за корупційні дії

Вчора, Ужгородський міжрайонний суд мав розглядати дві справи стосовно депутата Ужгородської міської ради від партії “Блок Петра Порошенка”Солідарність” та члена комісія з питань благоустрою, житлово-комунального господарства та приватизації майна комунальної власності  Білонка Володимира.

«Мова йде одразу про два епізоди корупції, коли депутат переплутав власний карман з державним. На жаль, не на користь державного. Раніше депутат Білонка вже потрапляв у скандал, коли вияснилось, що він 7 місяців був фіктивно працевлаштований в управлінні освіти: запис у трудовій мав, зарплату отримував, але на роботу не ходив. За 7 місяців з освітнього бюджету Білонка отримав 165 тис.грн. – по 23,5 тис.грн. за місяць – звичайні педагоги про таку зарплату можуть лише мріяти. Після оприлюднення інформації він змушений був звільнитись, але вже за кілька тижнів оформився на роботу в пологовий будинок – також фіктивно, бо на роботі не з’являється. Призначення в педагогічну та медичну сферу викликало здивування в працівників, адже відповідного досвіду та освіти депутат не має – до депутатства Білонка працював комірником в 19 школі та крутив музику на весіллях. По цьому випадку  розкрадання грошей з освітнього бюджету також було подано заяву в правоохоронні органи» – повідомляє телеграмканал Закарпатське телебачення.

Наразі розгляд справ які розглядає суддя  Дегтяренко К. С. перенесено на 27 жовтня через прохання адвокатів про додаткове ознайомлення з справою.

Слідкуємо…

СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

ВІДПОВІСТИ

Введіть свій коментар!
Введіть своє ім'я

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Transcarpathia.News