11.9 C
Uzhhorod
П’ятниця, 20 Вересня, 2024

Балоги відмежуються від «Слуг народу» у всіх районних радах та ОТГ Закарпаття?

Стрімке, а точніше катастрофічне падіння рейтингу партії «Слуга народу» та незадоволення виборців не виконання їх обіцянок. Приводить до того, що все більше політичних партій та політиків не хочуть нести з ними їх політичну відповідальність та на майбутніх виборах залишатися в статусі «провладних» та «слугами» Президента.

Яскравим прикладом можуть служити останні «пертурбації»  в Закарпатські обласній раді де представник партії Президента Олексій Петров, залишився без посади голови, а партія виявилася в опозиції.

Така тенденція втрати довіри «Слуг народу» у виборців переноситься в інші регіони України, наприклад у Львівську обласну раду  та на місцеві рівні.

Зрозуміло, що сказавши «ні» в обласній раді треба сказати це і на місцевому рівні в районних радах та ОТГ. Пояснити виборцям, що там ми опоненти, а тут вже друзі, буде просто нереально все буде схоже на обман та політичну проституцію, що позитива для будь-якої політичної сили не дасть.

За неофіційною інформацією – «Команда Андрія Балоги», першою в області відмежуються від «Слуг народу» у всіх районних радах та ОТГ Закарпаття.

Таке рішення партії відповідно позитивно зобразиться на рейтингу партії та унеможливить її «прив’язки» до «Слуг народу», які загрузнути в щоденних скандалах пов’язаних з їх владою.

Ще буде цікаво, як поведуться інші політичні партії, наприклад КМКС та ЄС, які кричать про переслідування, а продовжують знаходитися на службі у «Слуг народу» – голосуючи та знаходячись в коаліціях разом з ними.

Микола Староста.

СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

ВІДПОВІСТИ

Введіть свій коментар!
Введіть своє ім'я

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Transcarpathia.News