13.6 C
Uzhhorod
Понеділок, 16 Вересня, 2024

17-річна ромська дівчина, учениця 9 класу за крадіжку велосипедів засуджена на 5-ть років умовно

17-річна ромська дівчина, учениця 9 класу, засуджена на пять років умовно за крадіжку велосипедів. Суддя виніс такий вирок, враховуючи, що дівчина раніше не судима, щиро кається у скоєному і має перспективи на майбутнє.

Дівчина вчинила крадіжки у 2023 році. Вона проникла до дворів приватних будинків у м. Іршава та викравла з них чотири велосипеди. Велосипеди було повернуто власникам.

Дівчина пояснила, що крала велосипеди, щоб допомогти батькам. Її сім’я живе у бідності, а батько не працює. Дівчина хотіла заробити гроші, щоб купити їжу та одяг для себе та своїх братів і сестер.

Суддя врахував, що дівчина є неповнолітньою і має перспективи на майбутнє. Вона добре вчиться у школі, має мрії та плани на життя. Суддя усвідомлює, що крадіжка – це серйозний злочин, але він вважає, що дівчину можна виправити без ув’язнення.

Дівчина зобов’язалася пройти курси соціально-психологічної реабілітації та не вчиняти злочинів протягом шість років. Вона також зобов’язалася компенсувати власникам велосипедів завдані збитки.

СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ

ВІДПОВІСТИ

Введіть свій коментар!
Введіть своє ім'я

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Transcarpathia.News